Shoqata

Vizitorë
Sot 10
Gje 9
Java 61
Muaj 666
Total 6488

Mirë se vini në faqen zyrtare së Shoqatës Humanitare të f. Dobridoll „SHHD“ me seli në Zvicër.

 

Lajmërimet Aktuale / NEWS

MBLEDHJA 2017 SHHD

 STADIUMI I RI NË FSHATIN TONË

 

Këtu mund të informoheni mbi aktivitetet, projektet dhe qëllimet tona. Dobërdolli dhe Dobërdollasit njihen për zemërgjërsinë, mikpritjen dhe kujdesin ndaj njëri tjetrit.

Duke parë nevojën për daljen në ndihmë të fshatin tonë lindi ideja për krijimin apo riaktivizimin e kësaj shoqate humanitare.

Gjithashtu në webfaqe keni mundësi që të Antarësoheni online, dhe që të dërgoni mesazhët e juaja Kryesisë.

„SË BASHKU JEMI MË TË FORTË“

“Bashkimi i sotëm – fuqia e së ardhmes”